loader image

Η εταιρεία µας

Αρχική » Εταιρεία

CEP

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής & Κοινωνικής Ωφέλειας

Η CEP HELLAS είναι μία Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας, µε κύριο σκοπό την ανάληψη δράσεων, που θα συμβάλουν στην καλύτερη αντιμετώπιση των φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών και στον περιορισμό των επιπτώσεών τους στη ζωή, την υγεία και την περιουσία των πολιτών.

Εφαρμόζει συστήματα διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα µε τα πρότυπα ISO 9001:2015 και ISO 45001:2018

01

Ο σκοπός μας:

Η ανάληψη δράσεων, που θα συμβάλουν στην καλύτερη αντιμετώπιση των φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών και στον περιορισμό των επιπτώσεών τους στη ζωή, την υγεία και την περιουσία των πολιτών.

02

Οι αξίες μας:

  • Ευελιξία – Προσαρμοστικότητα
  • Συνέπεια Προσήλωση στο αποτέλεσμα
  • Σχέσεις εμπιστοσύνης
  • Επικοινωνία

03

Οι δράσεις μας:

  • Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών με το Επιστημονικό προσωπικό
  • Οργάνωση των Επιχειρήσεων & Οργανισμών
  • Σύνταξη και εκπόνηση ανάλογων Επιχειρησιακών Σχεδίων δράσης
  • Σύνταξη προγραμμάτων Εκπαίδευσης

Ιστορικά στοιχεία:

Το έτος 2019 πέντε άνθρωποι που υπηρέτησαν από διάφορες καίριες θέσεις στην Πολιτική Προστασία, όπου διαχειρίζονταν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και αντιμετώπισης κινδυνικών φαινομένων, αναγνώρισαν το κενό που υπάρχει σε θέματα οργάνωσης – λειτουργίας των δομών αποφυγής κινδύνων και εκπαίδευσης σε κάθε κεντρικό και εργασιακό επίπεδο αποφάσεων και αποφάσισαν να ιδρύσουν μια εταιρεία κοινωνικής ευθύνης, με σκοπό να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Η εταιρεία με τη Νομική Μορφή ΚΟΙΝΣΕΠ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) και με διακριτικό τίτλο «ΕΠΙΣΤΩ», ιδρύθηκε το 2019 με ΑΡ. Α.ΓΕ.Μ.Κ.Ο. 00015603011, όπου έκτοτε λειτουργεί απρόσκοπτα μέχρι σήμερα,

Στις αρχές τους έτους 2022, η οργανωσιακή κουλτούρα της ΕΠΙΣΤΩ (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ), ανταποκρινόμενη άμεσα στους ρυθμούς εξέλιξης, των απαιτήσεων και των  αναγκών της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, προέβη στη δημιουργία και στην αλλαγή της εμπορικής επωνυμίας της σε CEP HELLAS (Civil Emergency Plannihg Hellas), ως ενδεδειγμένο εργαλείο της αντιπροσωπευτικής εικόνας, της ανάπτυξης, της δημιουργίας των σκοπών και στόχων των δραστηριοτήτων της επιχείρησης.

Αλλαγή διακριτικού τίτλου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η ΕΠΙΣΤΩ (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ), ανταποκρινόμενη άμεσα στους ρυθμούς εξέλιξης, των απαιτήσεων και των αναγκών της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, βρίσκεται στη δημιουργία και στη διαδικασία αλλαγής του διακριτικού τίτλου της σε CEP HELLAS (Civil Emergency Plannihg Hellas), ως ενδεδειγμένο εργαλείο της αντιπροσωπευτικής εικόνας, της ανάπτυξης, της δημιουργίας των σκοπών και στόχων των δραστηριοτήτων της επιχείρησης.

Την CEP στελεχώνουν:

Στελέχη σωμάτων ασφαλείας:

Πυροσβεστική Υπηρεσία, Ένοπλες Δυνάμεις

Επιστημονικό Προσωπικό:

Γεωλόγοι, Πολιτικοί Μηχανικοί, Ιατροί, Λειτουργοί Υγείας, Μηχανολόγοι

Στελέχη Διοίκησης:

Οικονομολόγοι, Νομικοί, Στελέχη Ο.Τ.Α

Διοικούσα επιτροπή:

ΚΟΛΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Πρόεδρος CEP

ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Στρατηγικός Σχεδιασμός & Επικοινωνία - Εκπαίδευση

ΑΝΔΡΕΑΚΑΙΝΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

Υπεύθυνη Ολικής Ποιότητας

Πολιτική ποιότητας:

H πολιτική ποιότητας θέτει το βασικό πλαίσιο αρχών, κανόνων και αξιών το οποίο διέπει τη λειτουργία της CEP.
Κατέβασε παρακάτω το Εγχειρίδιο Πολιτικής Ποιότητας.

Συστήματα διαχέιρισης & ποιότητας:

ISO 9001:2015

Το πρότυπο ISO 9001:2015 είναι ένα διεθνές πρότυπο που θέτει τις κατευθυντήριες γραμμές οργάνωσης ενός οργανισμού σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του με σκοπό την διαρκή βελτίωση του.

ISO 45001:2018

Το ISO 45001:2018 είναι το πρώτο παγκόσμιο διεθνές πρότυπο για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια, με στόχο την αντιμετώπιση των κινδύνων για την Υγεία και Ασφάλεια των Εργαζομένων.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες:

Παροχή από εμπιστευμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας CEP.