loader image

Άρθρα

Συμμετοχή της CEP Hellas στο Attica Green Expo II: Προωθώντας τις Ομάδες Πυρασφάλειας και τις Πρώτες Βοήθειες στον Χώρο Εργασίας

Ιούλ 23, 2023 | Εκπαίδευση & εθελοντισμός

 

 

Η CEP Hellas είχε τη χαρά να συμμετάσχει στο συνέδριο Attica Green Expo II, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο. Μέσω ενός ειδικού εργαστηρίου με θέμα τις Ομάδες Πυρασφάλειας στον χώρο εργασίας και τις πρώτες βοήθειες, η εταιρεία μοιράστηκε την εμπειρία και τεχνογνωσία της με τους συμμετέχοντες, προωθώντας την ασφάλεια στον επαγγελματικό χώρο.

Η συμμετοχή της CEP Hellas στο Attica Green Expo II αναδείχθηκε ως μια σημαντική ευκαιρία για την εταιρεία να προβάλει τον ρόλο της στη διασφάλιση της πυρασφάλειας και της εργασιακής ασφάλειας. Με την εμπειρία της σε ποικίλους τομείς, όπως οι βιομηχανίες, οι κατασκευαστικές εργασίες και οι υπηρεσίες, η CEP Hellas παρουσίασε στους συμμετέχοντες τη σημασία της πυρασφάλειας και πώς οι Ομάδες Πυρασφάλειας μπορούν να αντιμετωπίσουν κινδύνους και να παράσχουν γρήγορη και αποτελεσματική πρώτη βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι ειδικοί της CEP Hellas παρουσίασαν πρακτικές συμβουλές και τεχνικές για τη δημιουργία και την αποτελεσματική λειτουργία μιας Ομάδας Πυρασφάλειας στον χώρο εργασίας. Επιπλέον, ανέδειξαν την ανάγκη για εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα πρώτων βοηθειών και τη σημασία της τακτικής επιθεώρησης και συντήρησης των απαραίτητων εξοπλισμών πυρασφάλειας.

ekpaideusi-attica-green-expo-2-cep-hellas-protes voitheies

Η ενεργή συμμετοχή των συμμετεχόντων στο εργαστήριο δημιούργησε ένα περιβάλλον αμοιβαίας μάθησης και ανταλλαγής ιδεών. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να επικεντρωθούν σε πρακτικές λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν στον δικό τους επαγγελματικό χώρο.

Η CEP Hellas προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που σχετίζονται με την πυρασφάλεια, την εργασιακή ασφάλεια και τις πρώτες βοήθειες. Από εκπαιδευτικά προγράμματα και πιστοποιημένα μαθήματα μέχρι την προμήθεια πυροσβεστήρων και πυροσβεστικού κατασκευαστικού εξοπλισμού, η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την ασφάλεια των επιχειρήσεων και του προσωπικού τους.

Η συμμετοχή της CEP Hellas στο Attica Green Expo II αντανακλά τη δέσμευσή της για την προώθηση της πυρασφάλειας και της εργασιακής ασφάλειας στην Ελλάδα και την παροχή εξειδικευμένων λύσεων που συμβάλλουν στη διατήρηση ασφαλούς και υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος. Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα, την καινοτομία και την εκπαίδευση, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της επαγγελματικής ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή της CEP Hellas στο Attica Green Expo II και τις υπηρεσίες που παρέχει, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της επιχείρησης στη διεύθυνση www.cephellas.gr.

 

 

Περισσότερα άρθρα: